Health and Beauty

Bij wellness denkt u aan ontspanning, verzorging en pampering. Dit kan allemaal bij SmitS Health and Wellness. Alle expertise onder één dak, zodat u zich heerlijk kunt ontspannen.

Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf.

Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Bij SmitS Health & Wellness werken we met een schoonheidsspecialiste en en holistische masseuse. U bent in goede handen bij Annelies Attema  van Schoonheid aan Zee voor een heerlijke pedicure. Wilt u een schoonheidsbehandeling of massage? Dan kunt u terecht bij Nursen Clark van Angel Touch. Gastvrouw Ineke Smits is getraind om ontspanningsmassages te geven. Maar ook cupping en hoofdmassage valt onder haar expertise.

Even onder de zonnebank

Naast deze heerlijke behandelingen biedt SmitS Health & Wellness meer. Kom langs en geniet van de ultramoderne zonnebank Luxura X7. De stijlvolle X7 is gecombineerd met absolute kwaliteit in techniek. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten. Verder heeft de zonnebank ingebouwde lichaamskoeling, lichttherapie, verneveling, gezichtsbruiner en een aansluiting voor uw eigen muziek. Neem een handdoek mee en relax voor een kwartiertje. U komt er als herboren onder vandaan.

Beautyproducten

Bij SmitS Health & Wellness verkopen we ook diverse gezondheidsproducten:

  • Health drinks van Aspire
  • Paraffinebadjes voor de handen
  • natuurlijke magneetsieraden van Energetix
  • Voedingssupplementen van Glucomannan

Kijk in onze webshop voor meer informatie over deze producten en sieradenlijn.