Cryolipolyse

Veilig en snel centimeters kwijtraken en een gezonde strakkere huid! De wetenschap staat niet stil! Het verminderen van vet is nog nooit zo veilig en gemakkelijk geweest.

Hoe werkt het?

De medisch gecertificeerde TC-Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding.

Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af.

U zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uitziet!

De behandeling, die 55 minuten duurt, doet geen pijn. We bevriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen. We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt comfortabel in een stoel terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celcius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het wel even koud maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een glaasje water of een kopje koffie of thee.

Resultaat is verbluffend: verlies enkele centimeters per behandeling

U kunt al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar wij raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen. Als je alleen gebruik maakt van de TC-Cryo kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone. Als je tijdens de behandelperiode bovendien let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren! Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang zijn geen uitzondering. Dit verschilt per persoon. Daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij ons te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen behalen!

Bent u ook zo enthousiast geworden? Aarzel niet en maak de afspraak door te bellen of te mailen.