Health & Beauty

Bij wellness denkt u aan ontspanning, verzorging en pampering. Dit kan allemaal bij SmitS Health and Wellness. Alle expertise onder één dak, zodat u zich heerlijk kunt ontspannen. Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf.

Alle specialisaties onder één dak

Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Bij SmitS Health & Wellness werken we met een schoonheidsspecialiste en en holistische masseuse. U bent in goede handen bij Annelies Attema  van Schoonheid aan Zee voor een heerlijke pedicure. Wilt u een schoonheidsbehandeling of massage? Dan kunt u terecht bij Nursen Clark van Angel Touch.

Gastvrouw Ineke Smits is tevens getraind om diverse massages te te geven. Denk aan:

 • ontspanningsmassages 
 • cupping
 • hoofdmassage
 • Stoelmassage

De voordelen van korte massages zijn onder andere dat het de afvoer van afvalstoffen in je lichaam stimuleert. Dit resulteert vaak al in een vermindering van stress. Daarnaast houdt het spieren en gewrichten soepel. Na de behandeling kun je even bijkomen met een groot glas water (ter bevordering van de afvoer van afvalstoffen) aan de heerlijk grote familietafel.

Zonnebank Luxura X7

Naast deze heerlijke behandelingen biedt SmitS Health & Wellness meer. Kom langs en geniet van de ultramoderne zonnebank Luxura X7. De stijlvolle X7 is gecombineerd met absolute kwaliteit in techniek. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten. Verder heeft de zonnebank

 • ingebouwde lichaamskoeling
 • lichttherapie
 • verneveling
 • gezichtsbruiner
 • aansluiting voor uw eigen muziek

Neem een handdoek mee en relax voor een kwartiertje. U komt er als herboren onder vandaan. Ook voor de zonnebank hebben we cadeaubonnen. Leuk om weg te geven toch?

Beautyproducten

Bij SmitS Health & Wellness verkopen we ook diverse gezondheidsproducten:

 • Health drinks van Aspire
 • Paraffinebadjes voor de handen
 • Natuurlijke magneetsieraden van Energetix
 • Voedingssupplementen van Glucomannan en Vitakruid

Aspire Health drinks

Deze gezonde drankjes zou iedereen moeten drinken om meer uit je dag te halen. Aspire Health bevat een unieke mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die afzonderlijk als samen zeer gunstige resultaten behalen.

In het lichaam wordt het metabolisme verhoogd, de eetlust onderdrukt en gewichtsverlies wordt bevorderd. Aspire Health Drinks werkt optimaal in combinatie met een gezonde levensstijl.

Drink het ’s ochtends als kickstart of voor een gezonde lunch. Het is sowieso bevorderend voor de spijsvertering om voor een maaltijd een van deze drankjes te drinken.

Paraffinepakking

paraffine bad, handen
Kom langs voor een heerlijke paraffinepakking

Een paraffinebadje, ook wel paraffinepakking genoemd, is een vloeibare wax die zachtjes om de handen of voeten aangebracht wordt door middel van een kwastje.

Deze heerlijk ruikende en warme wax geeft een ontspannend, verzorgend effect op de handen of voeten. Een echte verwennerij, zeer aan te raden dus als je een half uurtje over hebt.

Paraffine heeft een aantal mooie eigenschappen:

 • het stimuleert de bloedcirculatie
 • het verbetert de elasticiteit en structuur van de huid
 • de paraffine opent de poriën zodat afvalstoffen worden verwijderd en in de wax gaan zitten

Kortom, je gaat naar huis met verzorgende, gereinigde en zachte handen. Het resultaat is dagen later nog steeds zicht- en voelbaar. Wil je dit cadeau geven aan iemand? Dan kan dat door een gepersonaliseerde giftcard te kopen in onze webshop.

Natuurlijke magneetsieraden van Energetix

Deze sieraden zijn een lust voor het oog, maar dragen ook bij aan een gezondere levensstijl. Bij Smits Health & Wellness verkopen we prachtige Energetix magneetsieraden. Denk aan:

 • Armbanden
 • kettingen met hangertjes
 • ringen
 • oorbellen

De magneetsieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en gedeeltelijk verguld. De collectie is nikkel-allergeenvrij. Parels zijn op basis van glas vervaardigd, stenen zijn Swarovski® kristallen, zirkonia of edelstenen. Edelstenen zijn natuurproducten met mogelijke kleurafwijkingen.  

Wat is er zo bijzonder aan deze sieraden? Magneten beïnvloeden de ijzermoleculen in het bloed. Hierdoor bevordert de bloedcirculatie en komt er meer zuurstof in het bloed waardoor u meer energie krijgt. Drinkt u voldoende water, dan worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit het lichaam. Tevens blokkeren deze prachtige sieraden het verbruik van energie als u veel met elektrische apparatuur werkt. Dit betekent dat u na een werkdag minder moe bent en meer energie heeft.

Voedingssupplementen van Glucomannan en Vitakruid

Glucomannan is een wateroplosbare voedingsvezel die wordt gewonnen uit de wortels van de Aziatische konjac plant. Als voedingssupplement is konjac glucomannan de afgelopen jaren erg populair geworden in de Verenigde Staten en Europa, voornamelijk vanwege de positieve effecten op cholesterol- en gewichtsbeheersing. Reden voor ons om een serie van Glucomannan in ons assortiment te hebben.

Vitakruid is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen. Het is de missie van Vitakruid om de gezondheid van mensen te bevorderen door het ontwikkelen van gezondheidsproducten die de huidige excelleren, en door de kennis van Vitakruid over te dragen aan professionals in de gezondheidszorg. Daarom onmisbaar in het assortiment van SmitS Health & Wellness.

Voedingsvezels van Glucomannan

Kijk in onze webshop voor meer informatie over deze producten en sieradenlijn.