Proefles slenderen

Maak kennis met deze zes therapeutische bewegingsbanken en doe een proefles voor slechts 7,50 euro.

De beste manier om spieren en gewrichten soepel te houden is lichaamsbeweging. Maar als je juist pijn hebt in je gewrichten, is sporten geen optie. Ga dan slenderen! Deze manier van onbelast bewegen is de ideale manier om het lichaam in beweging te houden, zonder dat het pijn doet.

Onze Slender You bewegingsbanken bestaan uit zes met elektromotoren aangedreven toestellen, die elk een apart gedeelte van het lichaam activeren:

  • benen
  • dijen
  • heupen
  • buik
  • borst
  • bovenarmen

Per bank besteed je tien minuten aan de oefeningen. Na een uurtje slenderen is je bloedsomloop gestimuleerd waardoor je de energie door je lichaam voelt stromen en je lichaam weer is opgeladen. Perfect als je moeite hebben met bewegen, blessures hebt, reuma hebt of last hebt van andere spierklachten.

Proefslenderen

Ben je enthousiast geraakt of twijfel je nog een beetje? Kom dan langs voor een proefles slenderen. Maak een uurtje tijd om kennis te maken met de banken en beslis daarna of het past in jouw levensstijl.

Een proefles kost 7,50 euro. Ben je direct enthousiast geworden en neem je een maand of half jaarabonnement af, dan krijg je de kosten van de proefles terug.

Volg een proefles voor slechts 7,50 euro en krijg je geld terug bij directe afsluiting van een maand- of half jaarabonnement.

SmitS Health & Wellness
Hogeweg 56a, Zandvoort
Telefoon: 06 1941 3733.
E-mail: info@slenderyouzandvoort.nl