Slenderen

Slenderen is onbelast bewegen, gezond voor iedereen!

In beweging blijven is het allerbelangrijkst voor je lichaam. Alleen kan dat niet altijd op de manier zoals we willen. Stijve spieren, pijnlijke gewrichten of broze botten….allemaal zaken die u tegenhouden om te gaan sporten.

Om toch in beweging te blijven zijn de slenderbanken de oplossing!

Slenderen is bewegen zonder belasting. Slender You bewegingsbanken bestaan uit zes met elektromotoren aangedreven toestellen die elk een apart gedeelte van het lichaam activeren: benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. Ideaal voor mensen die moeite hebben met bewegen, blessures hebben, reuma of andere spierklachten. U bereikt verrassend goede resultaten in betrekkelijk korte tijd, zowel figuur corrigerend als medisch. Na een uurtje slenderen bent u heerlijk ontspannen en door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien fit en soepel!

De Slender You methode bestaat uit zes banken:

  • Sandbag table
  • Leg table
  • Sit-up table
  • Waist Tummy Hip table
  • Stretch table
  • Relax table

Bloed zweet en tranen komen er niet aan te pas. Maar door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien erg fit. Twee tot drie maal per week “slenderen” geeft verrassende resultaten.

Waar komt slenderen vandaan?

Slender You is de bedrijfsnaam van de Amerikaanse maker en uitvinder van deze bewegingsbanken. Het begon als poliotherapie in Amerika. Toen bleek dat al deze patiënten beter en strakker in hun vel kwamen te zitten, was er een commercieel idee geboren.

Slender You is in Europa begonnen alleen als afslankmethode, maar dat idee is gelukkig allang achterhaald. De Slender You bewegingsbanken blijken veel meer voor het lichaam te kunnen doen, zoals versterken van de spieren, soepel houden van de gewrichten, verbeteren van de bloedsomloop maar ook helpen bij het afbreken van cellulitis en het stimuleren van de afvoer van vocht en afvalstoffen in het lichaam.

Verder is slenderen een uitkomst bij verschillende medische klachten.

Kortom een prettige en gezonde manier van bewegen, vooral als u actieve sport niet mag, wilt of kunt beoefenen.

Kom proefslenderen

Het is altijd leuk om een keer te komen ‘proef slenderen’. Een proefles kost slechts € 7,50 en besluit u een maandabonnement of een andere kaart te nemen, dan krijgt u de kosten van de proefles terug. Dus bel of mail even voor een afspraak en kom gezellig langs.